Jac. Feest

 

IMG_20190114_105645_228

 

Een feest bij Jac. Danst. Dat is een belevenis op zich.

We kunnen alle feesten voor u verzorgen. Een verjaardag, een huwelijksfeest, een jublileum of gewoon een feest. Natuurlijk kun je bij ons ook een kinderfeestje geven.

Wat kunnen wij bieden:

☆ Een unieke locatie

Dan liever de lucht in

☆ Een ruime dansvloer

Jac van de elshout-36

☆ Catering naar uw wensen.

20200209_121800

☆ Goede barfaciliteiten

☆ Gratis parkeren

We bieden verschillende soorten feestjes aan, maar één ding staat centraal. Het is jouw feest. Welke feestjes en feesten hebben we onder andere voor je:

BRUILOFTSFEEST

In onze unieke locatie kunnen we jullie bruiloftsfeest tot in de puntjes verzorgen. Een receptie, een feest, een diner of een buffet. Jullie bepalen hoe je dag en avond er uit gaan zien. Jac. Danst is overigens ook geschikt om het officiële gedeelte van jullie huwelijk te organiseren.

Jullie openingsdans ?

KIDS-FEEST ( 3 -9 jaar ).      

DANCE-FEEST ( 6 tot 14 jaar )

KNUTSEL & DANSFEESTJES ( vanaf 3 jaar )  

Dansen is echt voor oud en jong, voor groot en klein.

Dansen is echt. Voor oud en jong, voor groot en klein.

We ontvangen je in de dansschool van Jac. Danst. Bij dit feestje staat dansen centraal. Wat zijn je lievelingsmuziekjes. Houd je van K3 of meer van Lady Gaga. One Direction of meer van het ruige werk. Alles is mogelijk en

we zorgen dat jij en je vrienden en vriendinnen aan het eind van de middag swingend de dansschool verlaten.

 

 

 

KLASSENFEEST

Heerlijk afscheid van je klas

Heerlijk afscheid van je klas

Met je hele klas het jaar afsluiten met een geweldig feest. Dat kan bij Jac. Danst.

Een kinderfeestje duurt twee uur en een klassenfeest duurt ongeveer drie uur en de kosten bedragen € 17.50 per kind voor een kinderfeestje en € 15,00 voor een klassenfeest. met een minimum van 8 kinderen. Het kinderfeestje is “all Inclusive” en dat houdt in, ontvangst met limonade en taart, danslessen, hapje en drankje in de pauze, en frietjes met een snack toe. Ook de cadeautjes pakken we uit in de dansschool en de gasten mogen in de dansschool gebracht en afgehaald worden.