Openingsdans

Jullie openingsdans ?

Bij trouwen komt een heleboel kijken. Er moet aan van alles gedacht worden. Een locatie ( kan trouwens ook bij    ons ) een datum, een jurk, een feest en nog veel meer. En dan ineens ……..oh ja de openingsdans.

Maar we kunnen je daar bij helpen. We hebben namelijk een aantal arrangementen om jullie het swingende middelpunt van jullie huwelijksfeest te laten zijn.

“MIJN OPENINGSDANS”ARRANGEMENT

Dan liever de lucht in

Dan liever de lucht in

 

We geven je een viertal danslessen. Op muziek die je zelf uitgezocht hebt of die we samen uitzoeken. Iets waar jullie je lekker bij voelen en die meteen de sfeer van de avond wegzet. Op een tijd die jullie goed uitkomt. Maar wel een advies, begin ruim op tijd. De laatste les sluiten we af met een glaasje champagne.

PRIJS VAN DIT ARRANGEMENT BEDRAAGT € 200

* 4 DANSLESSEN

* COMSUMPTIE TIJDENS DE LES

* GLAS CHAMPAGNE AAN HET EINDE VAN DE VIERDE LES

* KADOOTJE VOOR JULLIE

 

“JA WIJ WILLEN” ARRANGEMENT

20191005_224941

Helemaal zoals jij het wilt

 

Niet alleen maar samen met ouders, schoonouders en getuigen geven we je een viertal danslessen. Zodat je niet alleen samen kunt dansen maar ook met elkaar. Ook hier is de keuze van de dans en de muziek weer aan jullie.

 

 

 

 

 

 

DE PRIJS VAN DIT ARRANGEMENT IS € 300

* 4 DANSLESSEN AAN 8-10 PERSONEN

* CONSUMPTIE TIJDENS DE LES

* GLAS CHAMPAGNE AAN HET EINDE VAN DE VIERDE LES

* KADOOTJE VOOR HET BRUIDSPAAR

 

VADER EN DOCHTER” ARRANGEMENT

Een dans voor vader en dochter.

Een dans voor vader en dochter.

 

Steeds vaker wordt er op de bruiloft een dans gedaan door de bruid en haar vader. Soms serieus, soms ludiek. Ook in dit geval kunnen we je helpen. Heb je een idee of ben je er naar op zoek vraag het ons. We  gaan er voor zorgen dat zowel de vader als de dochter, maar vooral de gasten een onvergetelijke indruk hebben van jullie dans.

* PRIJS VAN DIT ARRANGEMENT IS € 200

* 4 DANSLESSEN

* CONSUMPTIE TIJDENS DE LES

* GLAS CHAMPAGNE NA DE VIERDE LES

* KADOOTJE VOOR DE BRUID.

 

Hierboven hebben we je kennis laten maken met een aantal “standaard” arrangementen. Heb je andere ideëen of plannen. Neem contact met ons op. Tijdens een informatief gesprek gaan we bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Heb je interesse om je bruiloft te vieren bij Jac. Danst. Klik dan op deze link voor informatie over je feest en alles wat daar mee samenhangt.