Wist je dat je bij Jac. Feest terecht kunt voor:
Kinderdansfeestjes,
Kinderknutselfeestjes,
Kinderspeurtochtfeestje
Of wat denk je van een verkleedfeest?

All inclusive kinderfeestjes
Dat betekent: limonade, taart, cadeautjes uitpakken, twee workshops en snoepmoment en een niet al te gezonde maaltijd als afsluiting.

Wat zo’n feestje kost?

Een kinderfeestje kost € 175,-. Daarvoor mag je 7 kinderen uitnodigen. Kom je met meer dan 8 kinderen? Dan betaal je voor de extra kinderen €17,50 per kind.

Hoe ziet zo’n feestje eruit?

Een kinderfeestje duurt 2 uur. Na ontvangst gaan we eerst uitgebreid de jarige toezingen. En omdat er geen limonade is, gaan we die zelf maken in het limonadelaboratorium. Er zijn ook problemen met de taart, dus ook die maken we gewoon zelf. Dan is het tijd om de cadeautjes uit te pakken. Als de jarige daarvan bekomen is, beginnen we aan onze eerste workshop. Afhankelijk van de keuze is dat een dans, een knutsel of een speurtochtworkshop. In de pauze gaan we ons te buiten aan allerlei zoete en hartige lekkernijen. En natuurlijk een drankje. Dan zijn we voldoende aangesterkt voor de tweede workshop. Tot slot serveert Jac. een niet al te gezonde maaltijd. Dat kunnen pannenkoeken zijn of frietjes met een snack. Als er nog tijd over is (die is er altijd), laten we aan de ouders zien wat we geleerd hebben.