En dan is bijna alles geregeld. De jurk hangt klaar, de locatie is besproken, de gastenlijst is klaar, de uitnodigingen kunnen verstuurd worden. Dan rest je nog één ding: de openingsdans.

Ga je voor de uitgebreide versie die je op YouTube hebt gevonden? Ga voor dat ene nummer dat zo bijzonder is voor jullie? Of ben je al blij dat je een Foxtrot kunt dansen? Wij helpen jullie daarbij.

Wij bieden een aantal arrangementen aan.

Dans je met z’n tweeën?

Het bruidsarrangement

Dit bestaat uit 4 danslessen van een uur, een drankje tijdens de lessen en een fles bubbels bij de laatste les. De kosten van dit arrangement bedragen €220,-. Wil je meer lessen, dan komt daar €55,- per les bij.

Het familie-arrangement

Dit arrangement is bedoeld voor het bruidspaar met bijvoorbeeld wederzijdse ouders of de getuigen. Het arrangement bestaat uit 4 danslessen van een uur voor 4 tot 6 personen (incl. het bruidspaar), een drankje tijdens de lessen en een fles bubbels bij de laatste les. De kosten van dit arrangement bedragen €275,-. Wil je meer lessen, dan komt daar €75,- per les bij.

Let’s all dance together

Waarom met z’n tweeën op de dansvloer gaan staan? Nodig al je vrienden en vriendinnen uit voor een dans om de avond knallend te openen. Samen met je gasten maken we er een verrassende flashmob van. Dit arrangement bestaat uit 4 danslessen van een uur voor minimaal 10 personen, een drankje tijdens de lessen en flessen bubbels bij de laatste les. De kosten van dit arrangement bedragen €350,-. Wil je meer lessen, dan komt daar €75,- per les bij.

Of dansen we met z’n allen?